Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


sâmbătă, 22 iunie 2013

Masina si telefonul inteligent

Recunoaşte că cel puţin o dată în viaţă s-a întâmplat să te întrebi: <unde am parcat maşina?> Dacă eşti posesor de smart sau iPhone ei bine, află că de acum maşina îţi poate răspunde: <sunt a doua stradă la dreapta... la 200 m faţă de tine>
Cum este posibil să se întâmple asta?
 
Cu ajutorul echipamentului sevendrive ţi se oferă soluția modernă de simplificare a comunicării cu mașina, totul fiind posibil prin intermediul unui dispozitiv și a unei  aplicații mobile

Dispozitivul Seven Go se conectează la computerul de bord al vehiculului în timp ce aplicația SevenDrive App - pe care o poţi descărca gratuit de pe AppStore sau GooglePlay direct pe teminalul tău -  va ajuta la transmiterea curentă despre: starea, locația și istoricul vehiculului.

Așadar, echipamentul nu este conceput să îţi arate doar locul unde se află mașina ta sau distanţa dintre tine şi ea, ci chiar te ajută să păstrezi în permanenţă contactul cu ea, indiferent de cine o conduce.

Îi poţi prestabili şi un perimetru în care ai vrea să circule (acasă, grădiniță/școală, birou, hipermarchet etc.), dacă cineva din familie o conduce în afara acestui perimetru sau ţi-a fost remorcată pe undeva... atunci vei fi primi o alertă imediat pe telefon.

Vrei să aflii dacă maşina ta e în mişcare?.. nu ştii câţi km ai parcurs?.. te interesează consumul de carburant sau dacă motorul e oprit?.. eşti deja în vacanţă şi nu mai ştii pe ce stradă ai parcat-o?.. ai vrea să fii anunțat când să-i faci schimbul de ulei?.. pleci în concediu şi vrei să-ţi amintească data când expiră RCA, Casco, ITP sau Rovinieta?.. acum maşina îţi poate oferi toate detaliile şi nevoile ei, la timp, direct pe telefon, cu ajutorul dispozitivului Seven Go.

Astfel, echipamentul sevendrive combină cele două elemente de cele mai indispensabile în stilul tău de viață modernă: maşina și telefonul inteligent.

O campanie susținută de BlogalInitiative.ro

Un comentariu:

  1. Seven Drive a fost testat si de mine, a fost foarte util dar nu prea mia placut deoarece e in siguranta masina :)

    RăspundețiȘtergere