Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


vineri, 15 martie 2013

Pierde in greutate cu Zeopur

Dacă aveți de gând să pierdeţi în greutate şi să impuneţi organismului o dietă de detoxifiere completă, atunci ar trebui să ţineţi seama de câteva sfaturi utile în acest sens. 

 În primul rând, este important să ştii că vei pierde kilogramele acumulate din plin de-a lungul anului, doar după ce vei face o dezintoxicare a corpului. 

Cu toate acestea, ar trebui să fii, de asemenea, conștient de faptul că de cele mai multe ori, vei recâștiga greutatea pierdută foarte repede, dacă ai pierdut în greutate doar apă, deoarece în cea mai mare parte, în timpul dezintoxicării, ai experimentat urinarea frecventă (pentru a elimina toxinele prin urină), adică ai urmat o dietă bazată pe consumul ridicat de lichide.

Dacă aceasta este situația, de ce toată lumea încearcă să piardă în greutate prin detoxifiere?

Organismul prin detoxifiere nu contribuie în mod direct la pierderea în greutate, însă în cazul în care detoxifierea se face într-un mod corect, se va accelera și se va îmbunătăți procesul de pierdere în greutate, organismul reuşind să păstreze pentru o lungă perioadă de timp, o greutate corporală constantă!

O cură, două, pe an de detoxifiere are drept scop de a restabili echilibrul organismului tău, astfel încât, organele interne să poată funcționa la nivelul lor optim. Aceasta înseamnă, în cazul în care suntem în stare să dezintoxicăm corpul în mod corect, metabolismul va fi considerabil îmbunătățit. Un metabolism mai ridicat asigură că vei putea pierde în greutate cu ușurință și în mod eficient.

Există multe "diete de detoxifiere", care fac de fapt mai mult rău decât bine. Aceste "planuri de alimentaţie" presupune înfometarea maximă sau adesea, consumul ridicat de lichide, care va reduce de fapt, metabolismul organismului şi nicidecum nu îl va întări.

În consecință, vei acumula toxine și vei câștiga în greutate mult mai repede după oprirea dietei de detoxifiere pentru că  există deja un metabolism scăzut. Acesta este motivul pentru care mulți oameni castigă în greutate mai mult, după detoxifierea organismului.

Pentru a permite să pierzi în greutate într-un ritm mai rapid după dezintoxicare, corpul tău, trebuie să urmeze un regim alimentar sănătos, iar detoxifierea organismului să  nu fie extremă, ci una care să ajute de fapt la eliminarea toxinelor și îmbunătățirea ratei metabolice după renunţarea la dietă. Făcând acest lucru, vei putea să pierzi în greutate într-un ritm mult mai sănătos şi neagresiv.

Pentru toţi cei care doresc să înceapă o cură de detoxifiere - atât de necesar în procesul de slăbire - e bine să afle că cel mai sănătos mod recomandat de specialişti, este utilizarea de zeoliţi, în noua formulă, cunoscută sub numele de: ZEOPUR.

Zeopur iese în evidență ca urmatoare generaţie de zeoliţi, destinat detoxifierii şi curaţării în mod natural al corpului nostru. Obţinut doar prin fuzionarea mineralelor de zeolit, profesioniști au dezvoltat un produs foarte eficient de zeolit la care au adăugat şi ceai verde utilizat la eliminarea compușilor toxici din corpul uman. 

Zeolit (Piatra Zeilor sau Piatra care Fierbe), acest produs fascinant, ​​este un mineral pur, 100% natural, cu o abilitate unică în detoxifierea organismului, la nivel celular, de la metale grele la poluanți şi substanţe chimice de tot felul.  

Structura sa este foarte asemănătoare unui fagure de miere, iar mai interesant se observă de sub microscop, particulele sale arată ca nişte cuşti mici ce acționează exact ca o capcană pentru toxinele existente în organism ce vor putea fi eliminate apoi prin căile urinare și canalele de sudoare. 

Cine are nevoie să ia Zeolit?

Daca fumezi, ai nevoie de zeolit!
Țigările conțin substanțe chimice atât de multe, tutunul de fapt, fiind cel dăunător!

Dacă bei alcool, ai nevoie de zeolit!
Băuturile alcoolice organice conţin pesticide, fungicide, în general, și erbicide, toate clasificate ca toxice!

Dacă utilizezi produse toxice de frumusete, ai nevoie de Zeolit!
Acestea conțin o cantitate mare de tot felul de parabeni şi substante chimice diferite - zilnic suntem expuși la cel puţin 200  de substabţe chimice, prin utilizarea de produse de frumuseţe.

Dacă mănânci orice tip de mâncare, ai nevoie de Zeolit!
Din nou, pesticidele sunt principala îngrijorare. Pe lângă alimente care sunt pulverizate cu tot felul de substanţe chimice pentru conservare îndelungată şi fructele suferă la fel de mult. Merele, de exemplu, sunt stropite cu până la 54 de produse chimice toxice. Chiar și alimente ecologice conțin substanțe chimice care le-a absorbit prin transportul aerian sau apa utilizată pentru a le creşte. Din păcate nici un produs alimentar nu se găseşte complet pur în aceste zile, să nu mai vorbim de faptul că produsele alimentare procesate conțin ingrediente periculoase.

Dacă respiri aer, ai nevoie de Zeolit!
Aerul este atât de poluat chiar și în zonele cele mai liniștite și frumoase. Apa noastră este poluată, cu tot felul de substanțe chimice toxice,sticle de plastic…şi multe alte produse  rezultate din acţiunea iresponsabilă a omului.

Dacă  iei medicamente, ai nevoie de  Zeolit!
Toate acestea conţin aditivi periculoşi pentru sănătate!

Dacă  ai făcut vaccinuri în timp, în viața ta, ai nevoie de Zeolit!
Toate vaccinurile conţin substanţe chimice toxice folosite drept conservanți și aditivi. Unele sunt foarte, foarte periculoase.

Dacă bei apă - ai nevoie de Zeolit!
"Apă sănătoasă", chiar așa numită, este contaminată cu substanţe chimice din sticlele de plastic, de la îngrășăminte infiltrate în izvoare în apropierea terenurilor.

Dacă sunteți o ființă umană și locuiți pe Planeta Pământ, aveți nevoie de Zeolit!

În concluzie, lumea ar trebui să înțeleagă faptul că întotdeauna detoxifierea organismul nu reduce în mod miraculos greutatea, dar acționează ca un stimulent pentru a accelera procesul de pierdere în greutate în mod corect, neagresiv, iar cel mai recomandat în acest sens, s-a dovedit a fi Zeopur!

Dacă tu ai găsit vreun motiv în plus pentru care ar trebui să ai acest detoxifiant, adaugă-l în lista de mai jos, prezentată pe site-ul oficial:
14 motive ca sa ai Zeopur

  1. Este 100% natural
  2. Are o compozitie unica in Romania
  3. Este un detoxifiant puternic, un ajutor excelent la arderea grasimilor si scaderea glicemiei, dar si un excelent antiviral, antioxidant si imunomodulator;
  4. Este usor de folosit, iar efectele sunt imediate, prin starea de bine pe care o confera, si profunde - prin curatarea si intarirea organismului
  5. Are un pret decent, mult sub alte produse de detoxifiere din piata
  6. Ameliorarea imediat constipatia, pentru a ajuta la imbunatatirea problemelor de tranzit intestinal lent.
  7. Curata ficatul, vezica biliara si rinichii, elibereaza colonul de toxine - unul dintre cele mai expuse organe din organism - depozitarul "gunoiului" pe care il atragem in noi prin mancare, lichide si respiratie.
  8. Un ajutor de nadejde in PREVENIREA cancerului, prin calitatea Zeolitului de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen.

  1. Elimina metalele grele din organism - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, platina, etc. - care ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor.
  2. Reduce riscul de atac cerebral, lupta impotriva cariilor si a gingivitei, stimuleaza imunitatea
  3. Este o arma eficienta pentru slabire, caci ceaiul verde mareste viteza de ardere a caloriilor din corp
  4. Are rezultate foarte bune impotriva ulcerului gastric, ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul
  5. Este un bun adjuvant in durerile de guta, curatind organismul de uree si ajutand la eliminerea ei prin scaun.
  6. Elimina pesticidele intrate in organism prin intermediul alimentelor, substante chimice care scad imunitatea si cresc riscul de producere a tumorilor.
Mai multe despre acest produs găseşti aici pe: zeopur.ro
O campanie BlogalInitiative.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu