Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


duminică, 31 martie 2013

promovezi si castigi cu BlogAwards

Primavara asta s-a lansat o noua campanie pentru bloggeri, al carei scop este promovarea BlogAwards 2013

Ce trebuie sa faci:
1. Sa te inregistrezi pe BlogAwards.ro (daca nu te-ai inregistrat deja).
2. Sa scrii un articol de minim 250 cuvinte in care sa promovezi cea mai importanta competitie din Blogosfera din Romania: Clasamentul BlogAwards 2013 sau in care sa inviti cititorii tai cu blog sa se inscrie in competitia BlogAwards 2013. Regulamentul BlogAwards 2013 se afla in acest link.
3. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol. 
Premii:
Fiecare blogger participant va primi cate 100 de Galbeni Blogosferici, in foarte scurt timp dupa ce inscrie articolul in formular!

Ce castigi daca te inscrii in aceasta campanie?
Toti membrii BlogAwards.ro, la inregistrare, primesc cate 100 de Galbeni Blogosferici drept recompensa.
Cum aduni galbeni daca promovezi aceasta campanie?
La fiecare autentificare o data la 12 ore in portalul BlogAwards, fiecare membru primeste cate 10 Galbeni Blogosferici in mod automat (de exemplu, un utilizator logat la ora 08:00 va primi 10 Galbeni Blogosferici
Daca se relogheaza la ora 14:00 nu ii vor fi acordati Galbeni blogosferici. Abia la logarea dupa ora 20:00 ii vor mai putea fi acordati 10 Galbeni Blogosferici).
Pentru fiecare campanie BlogAwards.ro la care participi primesti cate 20 de Galbeni Blogosferic.

Fiecare blogger care posteaza banner-ul cu pozitia in clasamentul BlogAwards pe blogul sau va primi cate 50 Galbeni Blogosferici acordati manual. Banner-ul se gaseste in profilul fiecarui membru. Pentru a beneficia de cei 50 de Galbeni, bloggerii care posteaza acest banner trebuie sa trimita un e-mail la adresa roblogawards@gmail.com cu subiectul “Banner BlogAwards” in care sa scrie adresa la care au postat banner-ul.

Galbenii Blogosferici pentru postarea banner-ului se acorda in termen de cel mult 2 zile de la trimiterea e-mailului cu specificarea adresei la care se afla banner-ul cu pozitia in clasament. 

Banner-ul trebuie mentinut permanent pe blogurile participante in competitia BlogAwards pentru ca participantii sa beneficieze lunar de cei 50 de Galbeni Blogosferici.

**NU uita la deschiderea contului tau de membru BlogAwards.ro sa adaugi si linkul blogului meu , in rubrica cu intrebarea "de unde ai aflat de aceasta campanie?" (daca nu ai aflat din alta parte bineinteles).

Afla toate detaliile de pe pagina dedicata acestei campanii aici:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu