Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


joi, 31 ianuarie 2013

Te simti bine cu 12!!


Corpul nostru obține hrana completă doar atunci când le furnizăm o dietă care este bogată în minerale vitamine și polinutrienți. Aceste componente nutritive se găsesc în produsele alimentare care, la rândul său sunt obținute din diferite tipuri de plante. 

Când ai hotărât că e timpul să iei un supliment alimentar care să-ți îmbunătățească cu adevărat starea de bine a organismului, cel mai indicat ar fi să începi cu un supliment pe bază de plante. 

12 Plante este un supliment alimentar recomandat pe scară largă la noi în țară recunoscut ca un principal suport în refacerea și reechilibrarea stării de sănătate.

12 Plante acţionează pentru refacerea stării de bine a organismului, având efecte benefice asupra imunităţii, sistemului circulator, sistemului digestiv, cu un aport semnificativ de vitamine, proteine şi enzime.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos şi nu îşi propune să prevină, să trateze sau să vindece vreo boală.

Bun,dar ăsta este doar începutul. Încercarea de a-ți modifica dieta, adică stilul de viață, nu este chiar așa de simplă. A te simți în formă se potrivește multora cu sentimentul de a se simți mai puternici, mai plini de vlagă, mai activi, mai energici și asta indiferent dacă fizicul lor este diform, obez sau supraponderal.

Obiceiurile alimentare, stilul de viață actual, ritmul și presiunea vieții de cu zi, ne atrage într-un cerc vicios spre agitație și complexitate fizică, ce se poate multiplica de la o zi la alta cu efecte durabile negative atât asupra stării fizice cât și a celei psihice.

Exercițiile fizice, mișcarea în aer liber, înotul, drumețiile, plimbările de seară (fără mașină, da?) și de asemenea o alimentație cât mai echilibrată cu un aport cât mai mare de vitamine, minerale, enzime și proteine sunt o abordare superioară ce va contribui la diminuarea presiunii mentale pe de-o parte și la accentuarea stării pozitive generale a corpului nostru, pe de altă parte.

Nu spune nimeni că nu e bine să mâncăm, secretul este să alegem hrană cât mai simplă, naturală, neprocesată și mai puțină cantitativ. 

Dacă avem nevoie de exemplu, de proteine și chiar avem, de ce ne înfigem la oala cu sarmale sau cârnați, când am putea opta pentru o porție de pește împreună cu o salată și/sau nuci. Și lista cu obiceiuri alimentare sănătoase poate continua, în aceeași măsură cu cea a alimentelor nocive.

Știu că nu trăim într-o lume ideală, dar dacă am încerca să ne axăm pe consumul de produsele alimentare ecologice, inclusiv lactate, vom vedea că sunt de fapt sănătoase și au un gust superior. Legumele și fructele de asemenea trebuie să alcătuiască majoritatea dietei oricui,indiferent de vârstă.

Așadar, este important să alegem alimente cu un conținut bogat în minerale și vitamine care să ne asigure o alimentație corectă și completă,care la rândul său să ne dea o viață sănătoasă organismului nostru.

Suplimentul alimentar 12 Plante este o soluție la îndemână, care include  "ingrediente naturale", destinate să asigure un echilibru nutrițional, să suplimenteze practic "sănătatea unei diete".

Pe scurt cele 12 plante care alcătuiesc adevăratul cocktail de vitamine, minerale și enzime necesare nevoilor organismului sunt acestea:
  • Salcia (Salix sp)
  • Salcia (Salix sp) are proprietăţi antiinflamatorii, motiv pentru care cunoscută şi sub denumirea de „aspirina vegetală". Este utilizată frecvent ca adjuvant în tratamentul bolilor reumatice. Datorită calităţilor hemostatice şi cicatrizante este utilizată şi în caz de afecţiuni ale pielii (răni, ulceraţii, hemoroizi).
  • Migdalul (Prunus dulcis)
  • Mesteacănul pufos (Betula pendula)
  • Teiul argintiu (Tilia tomentosa)
  • Coacăzul negru (Ribes nigrum)
  • Magnolia (Magnolia sp)
  • Ghimbirul (Zingiber officinale)
  • Socul (Sambucus nigra)
  • Urzica (Urtica dioica)
  • Orzul verde (Hordeum vulgare L)
  • Stejarul (Quercus robur)
  • Ginkgo Biloba
Dacă doriți să aflați care sunt proprietățile tuturor plantelor amintite mai sus vă invit să accesați site-ul 12plante.ro.unde îl puteți comanda.

Campania 12 plante susținută de  Blogal Initiative.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu