Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


joi, 31 ianuarie 2013

Aventura premiilor!


UPDATE:Concursul s-a încheiat!
Ai imaginație și ceva inspirație?...Știam eu, atunci nu îți refuza șansa de a porni într-o aventură în lumea campaniilor cu premii pentru bloggeri!

Campania despre care se face vorbire peste mai toată blogosfera de altfel, se numește BlogAwards.ro și este gândită special pentru toți cititorii, deținători de bloguri, care vor să participe la concursuri interesante ce evident, vor fi premiate.

Dacă nu ți-a spus nimeni până azi, BlogAwards este primul site romanesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și concursurilor. Concursurile de blogging sunt organizate pe anumite teme publicitare date de anumiți sponsori/clienți, într-un termen stabilit.

Condițiile minime ce va trebui să îndeplinești pentru a te putea înscrie în campaniile propuse pe B.A. sunt cât se poate de simple:
·         Mai întâi trebuie sa ai un blog! Blogurile participante trebuie sa aiba minim 5 articole pentru a fi eligibile!
·         Să te înregistrezi pe site-ul B.a. ca membru pentru a  putea înscrie toate articolele cu care vei participa la campaniile lansate de ei.

Toți bloggerii care participă la campaniile BlogAwards.ro participă automat la campania Fan BlogAwards.ro.

Fan BlogAwards este o campanie care se desfasoară permanent pe BlogAwards.ro și care premiază toți bloggerii care participă la Campaniile BlogAwards.ro! 

Află mai multe detalii despre campania pe site-ul Fan BlogAwards.

Pentru că am aflat și eu pe ultima sută despre Campania Allview lansată pe BlogAwards.ro  în care trebuie să precizăm într-o postare ce produs Allview  ne dorim, m-am grăbit să intru pe site-ul producătorului român unde am ales chiar o Speed City – tableta care are soarta de a ajunge în mâinile celui mai inspirat blogger care a promovat cel mai bine  campaniile BlogAwards.ro
Asta pentru locul I, dar mai sunt premii, astfel:
·         Bloggerii plasati pe locurile 2, 3 si 4 vor primi cate un stick de memorie de 8 GB.
·       Bloggerii clasati pe pozitiile 5-10 vor primi cate un banner de 125X125 pixeli afisat pe toate paginile BlogAwards.ro timp de o luna!

Tableta Speed City oferă portabilitate maximă prin designul subtire și display-ul de 7”, care iți acordă o experiență vizuala completă.
  • Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 la 1,5 GHz, iar
  • Utilizarea este placută datorită celei mai recente versiuni ale platformei Android, Jelly Bean 4.1 ce oferă o interfață de utilizare evoluată și funcții inovatoare.
  •  Pe ecranul de 7 inch al tabletei poți vizualiza oricare din miile de site-uri web ce te asteapta să le descoperi.
  •  Bucură-te de avantajele web-ului de pe tabletă, fie că vrei sa afli cele mai noi știri sau sa vizualizezi conținut multimedia online. Tableta dispune de conectivitate WiFi dar se poate conecta și printr-un modem 3G compatibil împreună cu un cablu OTG și astfel poți avea acces la internet oriunde te-ai afla.
Toate celelalte amănunte electronice și detalii tehnice le poți afla pe site.


Am citit despre campania BlogAwards din acest articol de pe blogul: CARPE DIEM! 

Allview este o campanie susținută pe BlogAwards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu