Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


duminică, 17 noiembrie 2013

Perechea de cizme care te poate face fericit!



Există încălțăminte care să te facă pur și simplu fericit în fiecare zi? Eu zic ca da, bineînțeles dacă se îndeplinesc câteva condiții: să fie stilată, de calitate și mai ales comodă, cerințe valabile pentru toată lumea, inclusiv dacă ești blogger și hoinărești mai mult online, cu siguranță ai și alte preocupări și activități în afara blogului.   

Oricine ești, drumeț sau plimbăreț, un om mai mult sau mai puțin ocupat, se întâmplă să alergi în stânga și n-dreapta cu treabă spre job, spre casă, spre cursuri, sau hai-hui pe stradă, la întâlnire, la sport, la shoping… cu alte cuvinte orice stil de viață ai avea, ai nevoie să adaptezi și unul vestimentar potrivit fiecărei zile, în funcție de activități, fie că vorbim de stil casual, elegant, fashion, urban, modern, sport…

A găsi însă perechea de încălțări potrivită stilului de viață poate fi cu adevărat o provocare interesantă. Cu puțin înainte de a începe iarna producători și magazine de toate mărcile și toate modelele abundă de produse. Pentru orice gust se poate găsi ceva acolo. Un singur lucru este mai greu de găsit: funcționalitate. 

Acum plouă afară, iar frunzele căzute și adormite prin parcuri au început să putrezească, asta nu ar fi o problemă doar că sunt foarte alunecoase, pe fiecare stradă s-a format câte o baltă de noroi și pe partea de sus a solului a apărut și ceva gheață. 

Prin urmare, am căutat și cum era de așteptat, am găsit câteva perechi de cizme din modelul lifestyle, în magazinul online Office Shoes. Rezultatul final al alegerii mele a fost această pereche de cizme negre cu binecunoscutul "aligator" la vedere:

E lucru deja știut, colecţia de încălţăminte Lacoste, este mereu practică, stilată şi întotdeauna în tendinţe, indiferent de vârstă, accentul punându-se pe confort, desing și calitate și fără îndoială, susțin cu brio ideea de funcționalitate.

Dacă îmi pun un hanorac gros și combin cizmele cu o pereche de jeanși negrii cred că obțin o ținută numai bună pentru o ieșire în oraș. Vor fi preferatele mele!

Articol pentru campania Office Shoes susținută de B.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu