Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


vineri, 4 noiembrie 2016

Somn ușor vise plăcute!



Când scapi de soacră nu poți decât să te bucuri și să fii fericit că în sfârșit poți să-ți continui și tu viața în mod normal și ca orice om liniștit poți avea vise plăcute și nopți bune în orice cameră din casă, nu doar în dormitor. :)

Mărturisesc că nu pot decât să-i fiu recunoscător soacrei pentru această decizie, rar întâlnită și chiar ne gândim că ar fi frumos din partea noastră să o recompensăm cumva și să-i plătim o excursie undeva la munte pentru mai multe săptămâni, merită din plin, mai ales că la plecare s-a gândit ea (se mai întâmplă...) să ne cumpere ceva util pentru casa noastră! Și ghiciți ce ne-a comandat de pe net? N-aveți cum așa că, vă dezvălui secretul: un aparat de aer condiționat 9000 BTU.

Nu vă așteptați la asta nu-i așa? Nici noi,dar uite că excepția în cazul ei bate regula și suntem foarte mulțumiți de eleganța și confortul oferit de aparatul de aer primit în dar pentru casa noastră. Aerul cald sau răcoros, în funcție de temperaturile de afară este răspândit natural și uniform în dormitor încât ne simțim foarte confortabil, pur și simplu suntem îndrăgostiți necondiționat de aparatul Daikin Emura.

Poate ar fi bine să vă descriu și câteva din caracteristicile sale importante pentru a vă da și voi seama de ce spun că este soluția cea mai potrivită pentru ca somnul și visele voastre să fie în orice anotimp plăcute:
  • Sistemul de purificare a aerului elimina 97% dintre alergeni, astfel încât să puteți respira doar aer curat;
  • Proiectat pentru a satisface gusturile europene din punct de vedere al design-ului;
  •  Fluxul 3D de aer asigură circulația aerului chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale camerei;
  • Adaptorul Wi-Fi vă permite să dețineți controlul complet asupra unității de oriunde și oricând cu ușurință, de pe smartphone sau tabletă.
  •  Ochiul inteligent pentru zone multiple detectează prezența persoanelor aflate în încăpere și împiedică fluxul de aer să ajungă direct pe acestea; 

     Ei bine, ăsta da detaliu important! Deci, nicio șansă să nu aflăm din timp dacă soacra a ajuns  din nou în sufragerie fără ca noi să ne dăm seama de lucrul ăsta... :))
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu