Valiza cu vise...

trairi, intelegeri, sentimente, poezie, fotografie... toate adunate aici in
valiza cu vise...


marți, 2 aprilie 2013

Tonul miscarii cu Puma


Ca şi în sezonul trecut,magazinul Zorile Store.ro, ne invită să experimentăm începutul de primăvară cu multă distracţie, energie şi libertate. 
Pentru asta, a lansat o nouă campanie  în care bloggerii sunt provocaţi să-şi înnoiască  garderoba cu câte o pereche de pantofi sport sau papuci la alegere de pe site-ul lor.

Vremea s-a încălzit, explozia de lumină şi verdeaţă radiază şi cheamă oamenii la viaţă, mişcare şi libertate. Din cauza acestui sentiment armonios şi plin de energie voi alege şi eu să fac o plimbare pe toate potecile oraşului cu pantofi sport PUMA pentru bărbaţi PACE CAT MESH





Din descriere înţeleg că sunt făcuţi din piele şi material textil, iar talpa exterioră din cauciuc. După ce o să dau o tură prin oraş cu ei, vă povestesc şi cât de comozi, durabili, stabili şi aderenţi i-am simţit în picioare.

Participă şi tu în această campanie şi primeşti un cadou de primăvară numai bun de purtat. Grăbeşte-te stocul de pantofi sport şi papuci de vară este limitat. Te mai poţi înscrie în Competiţia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro” cu un prim articol până în data de 07.04.2013.

Pentru toate informaţiile legate de această campanie, accesează pagina dedicată disponibilă pe BlogAwards.ro:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu